Atlas Investments BV

Meedenken, investeren en bouwen aan kleine & grootschalige projecten

Voor wie?

Onderneming

Nieuw, jong & bestaand

Ondernemer

Transparant, vernieuwend, met duidelijke visie en doordacht bedrijfsplan.

Branche

Alle branches! Wij staan open voor vernieuwende ideeën en staan open voor leuke interessante projecten.

Contact

Investeren is groeien

Vanuit midden Nederland begeleidt Atlas Investments B.V. duurzame investeringen door heel Nederland voor bedrijven en projecten uit verschillende branches.

Het doel is een duurzaam rendement te ontwikkelen voor de langere termijn. Atlas Investments B.V. heeft de ambitie om investeringen en deelnemingen op termijn ook buiten Nederland plaats te laten vinden.

Investeringen zijn op maat bespreekbaar voor kleine en groot schalige projecten. Er wordt proactief met u mee gedacht als betrokken partner,  en samen met u bouwen wij aan duurzaam rendement. U heeft altijd één aan­spreekpunt. Hierdoor kunnen wij gemaakte afspraken goed waarborgen en u optimaal van dienst zijn.

Atlas Investments B.V. is continu in beweging en op zoek naar investeringsmogelijkheden. Heeft u een idee of een projectvoorstel, neem dan gerust contact met ons op om van gedachte te wisselen.

Wij gaan voor een basis van succes & duurzaam rendement

Atlas Investments B.V. geeft ambitieuze ideeën de kans zich te ontwikkelen tot ware ondernemingen. Vanuit de basis van kleine en grootschalige projecten, investeren wij in ideeën om deze op te bouwen en te laten groeien tot een succes en duurzaam rendement.